Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

STRAIGHT TO THE POINT: Andreja Stopar, Malinca d.o.o.

26. maja , 17:00 20:00

12 ekip, ki v programu Startup Generator pridobivajo moč (beri znanje), bodo danes pridobljeno znanje na delavnici o prodaji uporabili na konkretnem primeru, za svojo poslovno idejo. Pri tem jim bodo v pomoč mentorji Saša inkubatorja in tudi zunanji mentorji. Kot case study in nasvete iz prve roke bo z nami delila Andreja Stopar iz podjetja Malinca, d.o.o.

O predavateljici:

Andreja Stopar, solastnica uspešnega startupa Malinca, nam bo pobliže predstavila kako veselje do zdrave prehrane preraste v dobičkonosen posel. Malinca je blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko s sedežem v Velenju in obratuje od leta 2013. Kako poteka proces od razvoja do prodaje izdelka, kako je podjetju uspelo kljub veliki konkurenci prebiti na trg in se uspešno pozicionirati, kakšno prodajno politiko so ubrali ter v manj kot treh letih postali Spletni trgovec leta. Danes ekipo sestavlja 14 navdušenih entuziastov in strokovnjakov. Podjetje prodaja svoje izdelke v spletni trgovini tudi na Hrvaškem, v Avstriji, Nemčiji, svojo prodajo pa širijo tudi na italijanski trg. Poleg spleta njihove izdelke najdemo v prodajalnah DM, Tuš drogerijah, trgovinah Jager, hipermarketih in supermarketih Mercator.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

SAŠA inkubator

Brezplačno Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran