Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

STRAIGHT TO THE POINT: Martin Rojnik, Graska d.o.o.

19. maja , 17:00 20:00

Udeleženci programa Startup generator bodo na današnji delavnici uporabili teoretično znanje, ki so ga pridobili na delavnici Business model z Urško Jež, in ga s pomočjo mentorjev implementirali v razvoj svoje podjetniške ideje. Naš gost bo Martin Rojnik, ki bo predstavil poslovni model podjetja Graska, katerega zametki poslovne ideje so se kalili v programu Startup generator 2021. Kako danes gradijo poslovni model, ga izboljšujejo in prilagajajo, bomo izvedeli iz prve roke.

Martin Rojnik je ustanovitelj podjetja Graska, d.o.o. Podjetje sestavlja izkušena ekipa s področja prehrambene industrije in svoje izdelke trži pod blagovno znamko Grashka. Ideja se je kalila v Startup generatorju 2021 in se prebila med 3 top ideje ter prejela 10.000 eur nepovratnih sredstev Mestne občine Velenje.

Podjetje je s svojimi lastnimi, inovativnimi proizvodi, ki jih tržijo predvsem v B2B segmentu ter preko spletne trgovine, konec novembra 2021 prodrlo tudi v trgovsko verigo SPAR in INTERSPAR po vsej Sloveniji, zaupanje v njihovo zgodbo, inovativnost in odlično poslovno idejo je potrdila tudi investicija kluba Poslovnih angelov Slovenije.

Brezplačno Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran