Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Talking to customers

3. marca , 16:00 19:00

V sklopu projekta European startup universe bomo izvedli 6 delavnic, ki so namenjene popolnim začetnikom v podjetništvu. Namen programa je podjetnike peljati skozi celoten proces od razvoja podjetniške ideje do lansiranja ideje na trg.

Na 1. delavnici bo predavala Urška Jež, ustanoviteljica Transformation Lighthouse d.o.o.

Vsebina delavnice:

Imaš idejo in že jasno izdelano pot do popolnega izdelka, ki ga bodo vsi potrebovali in želeli? Samo še čakajo, da začneš prodajati. Ampak… je temu res tako? 
Na tej delavnici bomo obravnavali najpogostejše napake in izzive, s katerimi se inovatorji srečujejo pri prodaji in izdelavi izdelka, in ugotovili, zakaj je tako pomembno, da najprej naredimo določene korake, preden v celoti razvijemo produkt. Zakaj je razumevanje kupca v začetni fazi bolj pomembno od vrhunskega appa? Zakaj delati intervjuje in ne le ankete? Kaj dobimo s tem? Naj bo čas namenjen kupcu vaša prava pot do uspeha. 

Delavnica bo potekala v slovenskem jeziku. Prijave na delavnico so obvezne.

Za spremljanje celotnega programa European Startup Universe in vseh 6 delavnic ter pogovorov se registrirajte tukaj:

V kolikor si želite spremljati posamezne delavnice, se prijavite tukaj:

Vsi dogodki so BREZPLAČNI.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Zoom