Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

5. MASTERCLASS: PITCH VIP TOP 6: Viki Pavlič

7 junija, 2022 , 5:00 pop 8:00 pop

Pospeševalniški program Startup Generator se bliža finalu. 6 izbranih ekip se bo danes pripravljalo na svojo zaključno prezentacijo, pitch.

Na delavnici bo Viki Pavlič mlade podjetnike naučil bistvenih elementov za dober pitch. Spoznali bomo, kaj je pomembno, ko želimo nekaj pojasniti in kakšne metode obstajajo, da smo učinkoviti. Pozornost bomo namenili tudi delu pitcha, kjer navdušujemo in prepričujemo svoje občinstvo, vse to pa jim bo v pomoč pri pripravi triminutne učinkovite in navdušujoče predstavitve, ki jo bodo pred komisijo izvedli 16.6.2022, ko bomo razglasili 3 finaliste programa.

O predavatelju:

Viki Pavlič je podjetnik in strokovnjak komunikacije na področju prepričevalnega govora. Je avtor treh Pitching Canvasov in izvaja treninge za izboljšanje prezentacij in pitchev. Njegovo poslanstvo je pomagati inovatorjem prenesti sporočilo o »wow« ideji, saj verjame, da je kvaliteta ideje odvisna od tega, kako je predstavljena. Pri svojem delu se povezuje večinoma s pospeševalniki startupov, razvojnimi oddelki podjetij in drugimi razvijalci inovacij.

Poleg treniranja uspešne komunikacije se ukvarja tudi z inovacijo samo: izvaja različne delavnice s področij poznavanja deležnikov in razumevanja kupcev. Pri tem se povezuje s tehnološkimi startupi, tudi z vodilnim evropskim tehnološkim inkubatorjem YES!Delft, in predava na Tehniški univerzi v Delftu (TU Delft).


Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno