Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica 3D printanja

27 septembra, 2022 , 4:00 pop 7:00 pop

Te zanima priprava 3D modelov za 3D tisk? Bi si radi razširili znanje na tem področju in se začeli ukvarjati s tem?

Vabljeni na delavnico 3D printanja, ki je namenjena posameznikom, ki jih zanima priprava 3D modelov za 3D tisk in tistim, ki bi radi razširili svoje poznavanje različnih tehnologij tiska in vsem, ki ste se začeli ukvarjati s FDM printom. Delavnica zajema osnove programa Cura in izvoz modelov iz programa Blender, pregledali bomo tudi spletne knjižnice, kjer so na voljo 3 D modeli. Cilj delavnice je priprava datoteke za 3D print ter predstavitev različnih tehnologij, prav tako pa spoznavanje z različnimi materiali in njihovimi lastnostmi pri 3D tisku.

O predavatelju:

Bor Jarh je po izobrazbi industrijski oblikovalec. Zadnjih 10 let se ukvarja z računalniškim generiranjem grafik, 3d modelov ter prototipov. Sodeluje z umetniki in jim pomaga pri tehnični izvedbi projektov ali pretvorbi fizičnega dela v digitalno. Trenutno sodeluje z italjanskim arhitektom Federicom Fauli. Kot 3D artist dela za Niftify, kjer skrbi za 3D vizualne komunikacije. Oblikovalcem nudi tehnično podporo pri prototipiranju ter izvedbi maket. Svetuje tudi startupom pri gradnji Brand DNA-a in postavljanju kreativnih produkcijskih ekip.  

Dogodek je brezplačen. Obvezne so prijave.

Se vidimo v Šoštanju, na Kajuhovi 1, v prostorih SAŠA inkubatorja!

 

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno