Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

 • Ta dogodek je minil.

Kako se aktivirati v mreženju in konkretni koraki za postavitev strateškega mreženja, Boško Praštalo

10 septembra, 2022 , 12:30 pop 3:30 pop

Zdaj je pravi čas za mreženje, iskreno je vedno pravi čas za mreženje. Ko se pogovarjamo o mreženju večina nas potrdilno premika glavo, dajemo občutek, da vse razumemo in da so nam stvari logične. Žal pa večina težko prenese teorijo v prakso, večina nas  je bolj pasivno usmerjenih, ko govorimo o mreženju.

Vsebina delavnice:

Namen delavnice je, da v kratkem času skupaj predelamo konkretne teme, vaje, naloge s pomočjo katerih bodo udeleženci dobili jasne usmeritve, kako se aktivirati v praksi.

Kaj vse bomo predelali skozi delavnico:

 • Preveriti, kako udeleženci doživljajo mreženje?
 • Skozi aktivacijo predstaviti koncepta »včeraj, danes, jutri«  in »ne se smetiti«
 • Za mreženje je pomembna osebna blagovna znamka, skozi aktivacijo bomo preverili pomen osebne blagovna znamke.
 • V mreženju smo mi glavni steber svoje mreže, sledi naloga »evalvacija, kdo smo mi?« Cilj naloge je, da udeleženci ugotovijo, kako bogatijo druge in kje potrebujejo podporo.
 • Skozi skupinsko aktivacijo bomo rešili skupen problem in pokazali, kako pomembno je, da vemo;
  • Kakšne so naše ambicije danes?
  • Kakšne so naše aktivnosti v življenju?
  • Zakaj se poslovna in socialna mreža gradi dolgoročno?
  • Zakaj ni vseeno, kaj prinašamo v odnos, kako bogatimo svojo mrežo?
  • Zakaj smo bogati toliko, kot je bogata naša mreža?
 • Urejena baza je ključna za postavitev sistema mreženja, postavili bomo temelje za urejanje baze po Modelu TOP 100.

O predavatelju:

Boško Praštalo je v poslovnem svetu prepoznan kot »guru mreženja«, ki je svojo veščino razvijal od otroštva.  Prav zaradi veščin mreženja je danes lastnik licence Superbrands Slovenija, medija Super Znamka in avtor knjige Mreženje – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

Njegova zgodba je povezana s prepričanjem, da je vse mogoče, če smo proaktivni, pozitivno gledamo na življenje in imamo ob sebi prave ljudi. S strastjo in željo, da pomaga ostalim pri lažjem uresničevanju osebnih in poslovnih ciljev, je razvil posebno metodologijo mreženja, ki je zaradi svojih jasnih, preprostih in učljivih lastnosti dostopna vsem.

Pred časom je izdal prvo slovensko knjigo na temo mreženja z naslovom MREŽENJE skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

𝗗𝗲𝗹𝗮𝘃𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗷𝗲 𝗕𝗥𝗘𝗭𝗣𝗟𝗔𝗖̌𝗡𝗔, prijava je obvezna. Število udeležencev je omejeno na 20 oseb, prednost imajo inkubirana podjetja. Pričakujemo te na idilični lokaciji Veduna Retreats, kjer bo poskrbljeno za osvežitev in okrepitev.

 

V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil/a, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.