Loading Events

Canva je brezplačna platforma za grafično oblikovanje, ki omogoča enostavno oblikovanje brez predhodnega znanja. Ne veste kako začeti in nimate ne časa ne denarja za dizajnerja? Ustvarite svoje vizitke, katalog, video vsebine, bannerje za socialna omrežja kar v Canvi. Ne verjameš, da je res tako enostavno kot se sliši? Pridi na delavnico in se nauči nekaj uporabnega.

Vsebina delavnice

“DIGITAL” DESIGN THINKING (1. del): nasveti in triki za oblikovanje digitalnih vsebin

 • Nasveti in triki za oblikovanje digitalnih vsebin

CANVA (2. del)

 • Kaj je Canva in kako deluje?
 • Hiter pregled, kaj vse nam Canva ponuja
 • KAJ SO DIGITALNE VSEBINE in kako jih lahko naredimo s Canvo
 • Napotki in dobre prakse za izdelavo vsebin (s poudarkom na družbena omrežja) 
 • Prikaz izdelave bannerja po želji udeležencev – FB oglas, YouTube video, Story za Instagram itd.
 • Kako s Canvo ustvarimo »online« vsebine

  * Prikaz ustvarjanja enostavne spletne strani
  * Prikaz ustvarjanja online predstavitve, ki bo vedno ažurirana

 

Delavnica je brezplačna. Prijave so obvezne. Na delavnico s seboj prinesite računalnik.

O predavateljici

Svoje izkušnje in dobre prakse bo z vami delila strokovnjakinja za digitalni marketing – Tanja Rogan iz podjetja 2NIGHT. V svoji 10-letni karieri je sodelovala z več kot 50-timi podjetji in posamezniki na področju vodenja socialnih omrežij, Facebook in Instagram oglaševanja, e-mail marketinga in brandinga. Njen cilj je, da s pomočjo preprostih trikov dvignete spletni marketing svojega podjetja na višjo raven. 

 • Več kot 10 let izkušenj na različnih področjih multimedijskega oblikovanja in mednarodnega marketinga. 
 • V zadnjih letih se posveča predvsem sodelovanju s korporativnimi naročniki in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem. 

Naročniki in reference, s katerimi je sodelovala: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za Digitalizacijo, DIH, MO Velenje, Saša Inkubator, KOLEKTOR, Gorenje, Siemens, CAA… 

 

Vabljeni, da ustvarite nekaj novega in kreativnega. Se vidimo v SAŠA inkubatorju, v Velenju!

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014- 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.