Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Marketing Growth

31 marca, 2022 , 4:00 pop 7:00 pop

V sklopu projekta European startup universe bomo izvedli 6 spletnih delavnic, ki so namenjene popolnim začetnikom v podjetništvu. Namen programa je podjetnike peljati skozi celoten proces od razvoja podjetniške ideje do lansiranja ideje na trg.

Na 5. delavnici bo predaval Aljaž Peklaj, partner BeGlobal d.o.o.

Vsebina delavnice:

V delavnici marketing growth od A do Ž bomo pogledali, kako se lotiti marketinga za vaš startup od prvega do zadnjega koraka, ki se resnično nikoli ne konča. Začeli bomo s pregledom najnovejših orodij in trendov ter primerjavo digitalnega s tradicionalnim marketingom. Nato se bomo bolj podrobno poglobili v potek digitalnega marketinga in kot osnovno orodje predstavili spletno stran. Podrobneje bomo pogledali uporabnike spletnih strani in kako definirati vašo ciljno publiko ter se dotaknili marketinga na spletni strani in kako vašo ciljno publiko pravzaprav doseči. Pomemben del marketinga je tudi SEO optimizacija, ki se je bomo lotili osnovno in delavnico zaključili z analitiko, korakom, ki se pravzaprav nikoli ne konča in od katerega je odvisnih nešteto odločitev v vašem celotnem poslovnem modelu.

  • primerjava digitalnega in tradicionalnega marketinga
  • spletna stran kot temelj digitalnega marketinga
  • uporabniki spletnih strani
  • marketing na spletni strani
  • SEO optimizacija
  • Analitika

Delavnica bo potekala ONLINE, v četrtek, 31.3.2022 ob 16h, v slovenskem jeziku. Prijave na delavnico so obvezne.

Za spremljanje celotnega programa European Startup Universe in vseh 6 delavnic ter pogovorov se registrirajte tukaj:

V kolikor si želite spremljati posamezne delavnice, se prijavite tukaj:

Vsi dogodki so BREZPLAČNI.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno