Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Otvoritev novih prostorov SAŠA inkubatorja v Šoštanju

19 aprila, 2022 , 6:00 pop 7:30 pop

Zate, ki imaš podjetniško idejo in nimaš pravega delovnega okolja, si doma neproduktiven in si želiš spodbudno podjetniško okolje, odpiramo nove prostore, delovna mesta in pisarne za najem v Šoštanju.

Vabimo vas na uradno otvoritev prostorov SAŠA inkubatorja na Kajuhovi cesti 1, v Šoštanju, ki bo 19.4.2022 ob 18. uri.

Program:

  • Pozdrav in predstavitev programov ter delovanja SAŠA inkubatorja, direktorica Ana Anžej
  • Pogovor s podjetnikom: Naš gost bo podjetnik Urban Rotnik iz Ravn nad Šoštanjem. Ko so na domači kmetiji ugotovili, da veliko denarja izgubijo z zamujenimi gonitvami krav, ki jih imajo okoli 150, in je izguba v letu 2019 znašala kar 20.0000 eur, je z ekipo prišel na idejo in razvili so produkt “pametna ovratnica” MooHero. Prisluhnili bomo zgodbi, ki je zorela s pomočjo SAŠA inkubatorja in z uvrstitvijo med prve tri v programu Startup generator prejela 10.00 eur nepovratnih sredstev s strani Mestne občine Velenje.

Vse prisotne bo toplo sprejel in nagovoril Darko Menih, župan Občine Šoštanj.

Prijazno vabljeni!

 

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.