Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

POPRI – kako do zmage? Pogovor z zmagovalcema Rebeko Udvanc in Ožbejem Golobom

Poznaš uspešno podjetniško zgodbo dijaka ali študenta, ki mu je uspelo uresničiti poslovno idejo?

Z vami bomo delili dve uspešni podjetniški zgodbi, ki sta lahko inspiracija mnogim mladim, ki razmišljate o svoji podjetniški poti in prijavi na tekmovanje Popri.

Pogovarjali se bomo z Rebeko Udvanc, ki se je z idejo Medeni dotik Č’bela že v srednji šoli udeležila tekmovanja podjetniških idej Popri in zmagala, drugo mesto pa dosegla na Mednarodnem tekmovanju Genius Olympiad v New Yorku. Z navdušenjem bomo prisluhnili njeni zgodbi od ideje do uresničitve ustanovitve podjetja, spletne trgovine in blagovne znamke Beesmetic.

Ožbej Golob je predstavnik ekipe študentov in mladih do 29. leta, ki so na tekmovanju Popri navdušili z mobilno aplikacijo za iskanje osebnih in izvirnih daril Gift buddy, in dosegli 2. mesto. Ožbej in ekipa so se na tekmovanje Popri prijavili z namenom, da dodatno razvijejo svojo poslovno idejo in pridobijo nove veščine s področja podjetništva. Z nami bo delil izkušnje, ki so jih kot ekipa pridobili tekom razvoja ideje, kako je potekalo delo z mentorji ter ekspertnimi strokovnjaki ter kako ekipa danes nadaljuje svojo poslovno pot.

Dogodek bo potekal ONLINE, v sredo, 9.2.2022 ob 18.uri.

Prijave na dogodek so obvezne. Po prijavi boste prejeli link do zoom dogodka.

Še zbiraš pogum, da bi se prijavil na tekmovanje POPRI?

POPRI je nacionalno tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo med mladimi. Kot posameznik ali ekipa lahko sodelujejo osnovnošolci zadnje triade, dijaki in študenti, ki še nimajo svojega podjetja. Uvrstitev v finale in na prva tri mesta prinese ekipi bogate denarne nagrade, prav tako pridobiš točke za Zoisovo štipendijo, ogromno znanja ter izkušenj javnega nastopanja.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno