Loading Events

Pridruži se nam na dogodku, na katerem se bo vse vrtelo okoli PRIHODNOSTI UMETNE INTELIGENCE.

Zakaj je to pomembno?

Ker je v svetu, ki ga poganja hiter tehnološki napredek umetne inteligence, ohranjanje prednosti pomembnejše kot kdaj koli prej. Z zgodnjim sodelovanjem s prostorsko umetno inteligenco lahko pomagaš oblikovati strateško načrtovanje, ublažiš morebitne izzive in izkoristiš priložnosti za izboljšanje učenja, usposabljanja, uspešnost in oblikovanja politik v organizaciji.

O čem bomo razpravljali?

  • o tem kako bo prostorska umetna inteligenca pretresla trge dela in kaj to pomeni za tvoj sektor
  • kako se pripraviti na AI revolucijo in kako jo spremeniti v priložnost
  • kako uvesti prostorsko AI za spodbujanje inovacij, razvoj delovne sile in dolgoročne trajnosti

Z nami bo Dan Lejerskar,  vodja svetovne turneje EON Spatial AI World Tour. Gre za izjemno popotovanje, ki se bo odvilo v 24-tih svetovnih destinacijah in se poglobilo v neskončne širine uporabe umetne inteligence.

 Dan Lejerskar je ustanovitelj, predsednik in izvršni direktor EON Reality – globalnega tehnološkega podjetja, ki je specializirano za razvoj in implementacijo razširjene resničnosti (XR).  Dan jasno vidi prihodnost, v kateri se sile XR (obogatena-razširjena resničnost) in AI združijo, da bi interakcijo med človekom in računalnikom pognale na nove ravni in kjer bo vse to dostopno širši javnosti.

Pridi in ne zamudi priložnosti, da se poglobiš v prihodnost umetne inteligence, ki je pravzaprav že tu. Vzpon AI predstavlja ogromen globalni premik, ki s sabo prinaša tako priložnosti kot izzive in ti si ga enostavno ne moreš privoščiti prezreti.

 

Program:

09:30 – 10:00

 

Registracija in mreženje

10:00 – 10:15

 

Uvodni nagovor in predstavitev centra za prostorsko umetno inteligenco – Boris Koprivnikar

10:30 – 11:15

 

Keynote – Dan Lejerskar – Izkoriščanje potenciala prostorske umetne inteligence za razvoj

11:15 – 11:30

 

Čaj / Kava odmor in mreženje

11:30 – 12:15

 

Okrogla miza – Prostorska umetna inteligenca za Slovenijo: priložnosti in izzivi – Dan Lejerskar, Robi Pritržnik, Boris Koprivnikar, prof. dr. Matevž Pogačnik

 

12:15 – 12:30

Zaključne misli – Dan Lejerskar

 

12:30 – konec

Mreženje in neformalna razprava

 

Dogodek je brezplačen, PRIJAVA JE OBVEZNA in število prijav omejeno. Pri prijavi izpolni vsa polja. Če se zgodi, da se dogodka ne moreš udeležiti, se odjavi najmanj 24 ur prej, da prijavo omogočiš drugemu zainteresiranemu.

Ne pozabi, da prihodnost pripada tistim, ki se nanjo pripravljajo danes!

Aktivnosti Saša inkubator d.o.o. v okviru operacije “JR podporno okolje 2023” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.