Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

STARTUP GENERATOR: KICK OFF EVENT – izbor 12 ekip

10 maja, 2022 , 5:00 pop 6:30 pop

Začenja se Startup Generator 2022. Program je namenjen ekipam in zagonskim podjetjem, ki so pripravljena stopiti iz cone udobja ter skozi Generator pridobiti znanje in hitrost za preboj podjetniške ideje na trg.

Na dogodku bomo izbrali in razglasili 12 ekip, ki jim bomo odprli dostop do znanja, ekskluzivnih dogodkov, vrhunskih mentorjev in financiranja. Šest tednov bomo gradili na njihovi moči (beri – znanju) in na koncu izbrali 6 najmočnejših, ki bodo na finalnem dogodku pitchali pred investitorji, strokovno komisijo in širšo javnostjo. Tri ekipe, ki bodo uspele ustvariti najvišjo napetost, pa bodo prejele točke na razpisu MOV za dostop do 10.000 € nepovratnih sredstev.

Program je brezplačen, vse informacije in prijavni obrazec pa lahko najdete na spletni strani www.startupgenerator.si.

O predavateljici:

Dogodek bo vodila Ana Anžej, direktorica SAŠA inkubatorja, ki ima dolgoletne izkušnje na področju PR, marketinga in javnega nastopanja ter pripravi na pitch.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.