Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Startup Lightup Gizzmo

Te zanima kako uspešni spletni trgovci dosegajo izjemne rezultate?
 
Potem se nam pridruži na StartUp LightUp dogodku, ki bo potekal v sredo, 22. marca 2023s pričetkom ob 17 uri v prostorih Saša inkubatorja. Osvetlili bomo najnovejše trende v spletni prodaji in gostili enega najbolj uspešnih spletnih trgovcev – Gizzmo.si! S svojimi bogatimi izkušnjami v e-trgovini, organizaciji procesov in iskanju novih priložnosti bo Mitja, ključni član ekipe Gizzmo, razkril skrivnosti, ki so privedle do njihovega uspeha. Ne zamudi priložnosti za dragocene nasvete in vpogled v svet spletnih trgovcev, ki ti lahko pomagajo doseči tvoje cilje v e-trgovini.
 
Pridruži se nam in bodi korak pred konkurenco!

Udeležba je brezplačna. Prijava je obvezna, saj je število udeležencev omejeno.

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa JR podporno okolje 2023, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.