Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Startup Lightup TikTok

Pridruži se nam na dogodku StartUp LightUp, kjer bomo osvetlili tematiko ustvarjanja vsebin za socialna omrežja. In kdo bo naš glavni govornik? Luka Čižmek, mlad entuziast, ki je že v svojih najstniških letih vodil družbena omrežja za družinsko podjetje OrthoDental. Tam so se tudi prvič srečali s TikTok-om in Luka se je takoj podal v ustvarjanje vsebin za to obetavno platformo. Znanje si je pridobil sam, saj je najpomembnejše, da se ideje uresničijo v praksi. In kot kaže, se je njegovo delo izplačalo – v letu 2020 so na TikToku dosegli kar 15 milijonov ogledov brez investicij. Luka nam bo na dogodku delil svoje skrivnosti uspešnega oglaševanja na TikToku, ter nam predstavil pristope, ki bodo vašim vsebinam pomagali doseči veliko število ogledov.

Ne glede na to, ali si mladi podjetnik ali marketinški strokovnjak, Startup LightUp dogodek je prava izbira za vse, ki si želite izvedeti več o ustvarjanju vsebin za socialna omrežja. Pridruži se nam in ne zamudi priložnosti, da izboljšaš svoje marketinške strategije in dosežeš uspeh na tej obetavni platformi!

Pogovor bo potekal v četrtek, 30. marca 2023s pričetkom ob 17 uri v prostorih Saša inkubatorja.

Udeležba je brezplačna. Prijava je obvezna, saj je število udeležencev omejeno.

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa JR podporno okolje 2023, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.