Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Startup take off

Pridruži se nam na STARTUP TAKE OFF dogodku, kjer te čaka odriv v podjetniški svet.

Imaš dobro podjetniško idejo, okoli katere se vrtiš kot mačka okoli vrele kaše in ne veš, kje naj začneš? Se počutiš izgubljeno med vsemi nasveti ki jih prebereš in slišiš in imaš občutek, da brcaš v temo?

Ne obupaj! Tukaj smo zate mi, SAŠA inkubator, z rokavčki in odskočno desko hkrati.  Ponujamo ti »deep dig« v tvojo super idejo in oporo po poti v podjetništvo, ki si ga želiš.

Na dogodku te čaka:

-prvi koraki v podjetništvo in pregled tega kar že imaš

-orodja in načini, kako validirat svojo poslovno idejo

-bližnje srečanje z business canvas modelom

-veliko svežega znanja in motivacije

-preobrat v podjetniškem razmišljanju

Še to, tvoja odlično pripravljena podjetniška ideja bo vsekakor povečala možnost, da ti uspe vključitev v naš program Startup Generator, ki je ravno za vogalom. Ne pozabi, Startup Generator odpira vrata do 10.000 eur nepovratnih sredstev.  

Na dogodku bomo predstavili tudi naše programe in naš način delovanja, zato posebej vabimo prav tebe, ki te zanima vključitev v našo SAŠA inkubator startup skupnost.

Pridruži se nam na dogodku in pomagali ti bomo ustvariti podjetniško zgodbo, ki bo odmevala na ves glas!

Dobimo se v četrtek 15.02.2024 ob 17ti uri v prostorih Saša Inkubatorja.

Dogodek je brezplačen, PRIJAVA JE OBVEZNA in število prijav omejeno. Pri prijavi izpolni vsa polja. Če se zgodi, da se dogodka ne moreš udeležiti, se odjavi najmanj 24 ur prej, da prijavo omogočiš drugemu zainteresiranemu.

Aktivnosti Saša inkubator d.o.o. znotraj projekta ” JR Podporno okolje 2023-2025″ so sofinancirane s pomočjo Evropske unije, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija.