Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

STRAIGHT TO THE POINT: Martin Rojnik, Graska d.o.o.

19 maja, 2022 , 5:00 pop 8:00 pop

Udeleženci programa Startup generator bodo na današnji delavnici uporabili teoretično znanje, ki so ga pridobili na delavnici Business model z Urško Jež, in ga s pomočjo mentorjev implementirali v razvoj svoje podjetniške ideje. Naš gost bo Martin Rojnik, ki bo predstavil poslovni model podjetja Graska, katerega zametki poslovne ideje so se kalili v programu Startup generator 2021. Kako danes gradijo poslovni model, ga izboljšujejo in prilagajajo, bomo izvedeli iz prve roke.

Martin Rojnik je ustanovitelj podjetja Graska, d.o.o. Podjetje sestavlja izkušena ekipa s področja prehrambene industrije in svoje izdelke trži pod blagovno znamko Grashka. Ideja se je kalila v Startup generatorju 2021 in se prebila med 3 top ideje ter prejela 10.000 eur nepovratnih sredstev Mestne občine Velenje.

Podjetje je s svojimi lastnimi, inovativnimi proizvodi, ki jih tržijo predvsem v B2B segmentu ter preko spletne trgovine, konec novembra 2021 prodrlo tudi v trgovsko verigo SPAR in INTERSPAR po vsej Sloveniji, zaupanje v njihovo zgodbo, inovativnost in odlično poslovno idejo je potrdila tudi investicija kluba Poslovnih angelov Slovenije.

Dogodek je zaprtega tipa (Startup Generator program).

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno