Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vpliv čustvene inteligence na komunikacijo v podjetjih, Javor Škerlj Vogelnik

9 septembra, 2022 , 2:00 pop 5:00 pop

Vsebina delavnice:

Na delavnici bomo raziskovali, kako si lahko s pomočjo razvoja čustvene inteligence pomagamo pri vodenju skupin ter kakšen vpliv ima empatija in aktivno poslušanje na medsebojne odnose in proces dela znotraj kolektivov. Delavnica bo vsebovala tako teoretične osnove globalnega pristopa nenasilne komunikacije, kot tudi praktične vaje v parih in s celotno skupino. 

Pri nenasilni komunikaciji so ključne tri veščine, ki se jih urimo in jih bomo spoznali tudi na delavnici v sklopu programa Business Minds:

  • Samo-empatija in stik s seboj, s tem, kako se počutimo in kaj potrebujemo kot uslužbenci, direktorji …
  • Avtentično izražanje in ustvarjanje prostora in pogojev, da nas druga oseba lahko sliši in da se znamo izraziti s tem, kar nam je resnično pomembno
  • Empatično poslušanje oz. poslušanje preko besed, ki zagotovi, da se naš sogovornik počuti v polnosti slišanega …

 

O predavatelju:

Javor Škerlj Vogelnik deluje kot mednarodni certificiran trener (NVC) nenasilne komunikacije v poslovnem okolju, na univerzah, v mladinskih centrih in drugih organizacijah, v svoje delo pa vključuje tudi nekatere priznane gibalne pristope, ki podpirajo izkušnjo celovitega učenja.

𝗗𝗲𝗹𝗮𝘃𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗷𝗲 𝗕𝗥𝗘𝗭𝗣𝗟𝗔𝗖̌𝗡𝗔, prijava je obvezna. Število udeležencev je omejeno na 20 oseb, prednost imajo inkubirana podjetja. Pričakujemo te na idilični lokaciji Veduna Retreats, kjer bo poskrbljeno za osvežitev in okrepitev.

 

 

V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil/a, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno