Štartup Šmartno

[kc_row use_container=”yes” _id=”777763″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”28574″][kc_title text=”xaB0YXJ0dXAgxaBtYXJ0bm8=” _id=”73019″ type=”h1″][kc_column_text _id=”5226″]

Kdo pravi, da danes mladi bežijo iz podeželja? Spoznajte Miho Centriha, ki je svojo ljubezen do kulinarike nadgradil v uspešen posel. Tisti, ki ste postali lačni na Velenjski plaži, ste po vsej verjetnosti spoznali Mihovo Burger Kapijo, kjer vam postrežejo z vrhunskimi hamburgerji. Priložnost za nadgradnjo svojega posla pa je Miha našel na podeželju – natančneje v Paški vasi, kjer nastaja OPA Resort.

Tukaj se povezuje ljubezen do hrane in letenja z balonom. V kuhinji bodo uporabljali lokalne sestavine povezane v moderne jedi s pridihom tradicije. OPA Resort vam omogoča doživetje regije iz druge perspektive: ptičje in čutne.

Tudi tebe zanima kaj nastaja, kako so se projekta lotili, kako iz svoje ljubezni narediti posel in pred premierno degustirati njihovo ponudbo? Pridruži se nam na pogovoru z Miho Centrihom in preživi lep večer na podeželju v najboljši družbi.

PRIJAVA
https://forms.gle/wcU57NDDrGh1AVbc6

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]