Štartup večer z Malimi Junaki

[kc_row use_container=”yes” _id=”230913″][kc_column width=”12/12″ video_mute=”no” _id=”232101″][kc_title text=”xaB0YXJ0dXAgdmXEjWVyIHogTWFsaW1pIEp1bmFraQ==” _id=”667872″ type=”h1″][kc_column_text _id=”31014″]

V Velenje prihaja Startup, ki mu je uspelo navdušiti tudi zvezdnico Khloe Kardashian. Pred kratkim je njena hči True praznovala prvi rojstni dan, v podjetju Mali junaki pa so se odločili za “gverilsko” akcijo in ji poslali knjigo.

“Glede na to, da pogosto sodelujemo z vplivneži, se zavedamo, da se take zadeve dogovarjajo prek njihovih agentov in da vplivnež izdelek spozna šele, ko je pogodba podpisana. Zato smo se odločili za nekakšno gverilsko potezo in poslali knjigo hčerki Khloe Kardashian ob njenem prvem rojstnem dnevu,” so pojasnili v podjetju in dodali: “Na našo srečo je knjiga res prišla do nje in zvezdnico tako zelo navdušila, da je svoje občutke celo delila na profilu na Instagramu.”

Pridruži se nam na Štart:up večeru, kjer se bomo pogovarjali Micom Melanškom in Radom Daradanom – z osebami, ki stojita za uspešnim podjetjem Mali junaki oz. Hooray Studios, kot ga poznajo v tujini. Z izdelavo personaliziranih otroških knjig želita predstaviti svojo vizijo: “S knjigami Mali junaki želimo otrokom predati nekaj resnično posebnega in v njih vzbuditi čut edinstvenosti. Naša želja je, da bi se vsak otrok v ključnih letih odraščanja počutil ljubljenega, pomembnega in da bi mu ta zgodnja leta vlila moči za izzive, ki mu jih bo v kasnejših letih postreglo življenje.”

Mic je vizionar, vodja marketinga in kreative. Rado pa realist, ki kot direktor podjetja skrbi za nemoteno delovanje vseh procesov v ozadju. Skupaj tvorita tandem, ki s pomočjo svojih sedaj že okoli 100 sodelavcev dnevno riše nasmehe na obraze otrok in privablja solze v oči staršev. Njihove knjige se prodajajo že v šestih državah po svetu, največ v Ameriki, samo v letu 2018 pa so prodali skoraj pol milijona unikatnih knjig in ustvarili 12 milijonov evrov prihodkov.


V primeru slabega vremena, bo dogodek potekal v Podjetniškem centru Standard.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]