GT COLLECTION drugo podjetje SAŠA inkubatorja, ki je prejelo investicijo za širitev na nove trge

Gašper Tratnik je svoje obsežno znanje in izkušnje iz modne industrije prepletel s poznavanjem najnovejših trendov ter zasnoval nakit pod blagovno znamko GT collection, ki združuje naravne, poldrage kamne in klasične materiale. Ročno izdelane perle iz naravnih, poldragih kamnov so elementi edinstvenih zapestnic, ki imajo tudi zdravilne lastnosti.

 

Svojo podjetniško idejo je razvijal in nadgradil v okviru programa Podjetniški Trampolin, ki ga vsako leto izvaja SAŠA inkubator. Gre za intenzivni program, kjer podjetniška ideja in ekipa dozorijo do te mere, da so pripravljeni za prodor na trg.

 

»Moja izkušnja s SAŠA Inkubatorjem je zelo pozitivna. Ekipa je zelo odzivna, pomagajo na vsakem koraku in dajejo smernice za uspešno rast podjetja. S pomočjo SAŠA Inkubatorja smo v zelo kratkem času pridobili pomoč, znanje in mentorstva, ki so nam pomagala pri rasti ekipe in samega podjetja.« je povedal Gašper Tratnik.

 

Skozi mentorski program in ekspertna svetovanja je stopil v stik s Poslovnimi angeli Slovenije, ki so v ekipi prepoznali potencial ter jim pomagali pri pridobitvi investicije za nadaljnjo rast. Podjetje GT collection so povezali s partnerjem v tujini, ki jim je zagotovil brezobrestno posojilo. S pomočjo sredstev bo podjetje svojo prodajo širilo na tuje trge, povečalo zalogo ter razširilo ekipo. Njihove izdelke najdemo na spletu, med njimi tudi v znanih spletnih trgovinah  Amazon.de, About you, Zalando.

 

Spletna stran podjetja GT collection