Annual Investment Meetingu v Dubaju 2022

SAŠA inkubator v sodelovanju s Primorskim tehnološkim parkom omogoča podjetjem, ki iščejo pred-semenski, semenski ali A rundo investicijskega kapitala, ugodnejšo udeležbo na AIM Investment Meeting – AIM 2022, ki bo potekal od od 29. – 31. marca 2022 v Dubaju na lokaciji EXPO Dubaj.

Kaj je AIM 2022? AIM sodi med vodilne svetovne naložbene platforme, ki združuje globalno investicijsko skupnost.V bazi AIM je 500+ mednarodnih investitorjev ter 40+ globalnih partnerjev (VC, pospeševalniki itd.). Letno organizirajo investicijsko srečanje, ki startup in scaleup podjetjem omogoča, da se predstavijo investitorjem, potencialnim poslovnim in strateškim partnerjem. V okviru srečanja organizirajo Startup Pitch Competition, kjer je glavna nagrada 30.000 USD. Za predstavitev startup in scaleup podjetij bo na AIM 2022 na voljo 200 mest.

Ponudba za startup in scale up podjetja iz Slovenije:

  • razstavni kiosk (fizični in virtualni),
  • 2 ekskluzivni vstopnici za 3-dnevni All-Access dostop do programa – v živo in virtualni dostop (več tukaj: https://aimcongress.com/agenda), ki omogoča tudi vstop na EXPO Dubaj,
  • 3 minutni pitch na velikem odru v primeru, da bo podjetje izbrano v pred-selekcijskem pitchu (predselekcija bo za prijavljena podjetja potekala online predvidoma konec februarja 2022),
  • priložnost za srečanja s potencialnimi investitorji in kupci/partnerji,
  • interakcija s strokovnjaki iz iste panoge.

Podjetja, ki bodo pitchala se bodo potegovala za nagrade:

1. mesto: finančna nagrada v vrednosti 30.000 USD,

2. mesto: promocijska izpostavitev na družbenih omrežjih AIM za obdobje 1 leta,

3. mesto: predstavitev ustanoviteljev podjetja na ‘Founders talk about Startup journey’.

Kotizacija: 1.050 USD -> Pridobite lahko popust: 10% za podjetje v semenski fazi oz. 15% za podjetje v pred-semenska faza (kontakt je Primorski tehnološki park: mitja.mikuz@primorski-tp.si).

Vavčer SPS za 60% sofinanciranje stroškov udeležbe na AIM 2022:

Prijavitelji imajo možnost sofinanciranja udeležbe na AIM 2022 preko vavčerja SPS, ki krije 60% realnih stroškov (subvencija znaša minimalno 300,00 EUR do maksimalno 6.000,00 EUR). Upravičeni stroški so kotizacija, prevoz (letalske karte), prenočišče. Link za prijavo na vavčer: vavčer Slovenskega podjetniškega sklada za udeležbe na mednarodnih forumih.

Dodatne informacije za potencialne prijavitelje dobite pri Mitji Mikužu, Primorski tehnološki park, mitja.mikuz@primorski-tp.si.