SAŠA inkubator postal strateški partner European startup universe

ESU – European Startup Universe je največji projekt in nova globalna skupnost, ki je namenjena tisočim evropskim tehnološkim start-upom v začetni fazi, s ciljem povezovanja in sodelovanja ustanoviteljev podjetij, vlagateljev in ekspertnih strokovnjakov iz cele Evrope.

Projekt ESU je neprofitna pobuda o sodelovanju z ustanoviteljico Grčijo pod pokroviteljstvom Marie Gabriel, Evropske komisarke za inovacije, raziskave, kulturo in izobraževanje in mlade. V ESU so se vključile številne evropske države: Grčija, Hrvaška, Ciper, Francija, Madžarska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Romunija in Španija, predstavnik in strateški partner za Slovenijo je SAŠA inkubator.

V okviru projekta bo vsaka država izpeljala 6-tedenski program brezplačnih on-line delavnic, ki se bodo pričele v marcu 2022. Vsebina delavnic je sestavljena iz šestih sklopov, ki so namenjeni popolnim začetnikom in zagonskim podjetjem v začetni fazi, preko katerih se bodo seznanili z vsebinami in opremili z znanjem, s podporo ekspertov pa bodo pripravljeni za vstop na trg.    

Vabljeni vsi posamezniki ali ekipe s tehnološko idejo ali izdelkom, ki lahko vpliva na razsežnosti na svetovni ravni, vabljeni tudi investitorji, ki si želijo investirati v Evropske startupe.

Prijave so odprte, pridružite se nam: Slovenian Startup Universe (thestartupuniverse.org)