Spoznajte najboljših šest ekip Startup Generatorja

Dvanajst ekip, ki so se uvrstile v letošnji Startup Generator, je s ponedeljkom, 6. 6. 2022, zaključilo prvi del pospeševalniškega programa v izvedbi Saša inkubatorja.

Ekipe med predavanjem z Nino Dremelj

V enem mesecu so ekipe pod vodstvom notranjih in zunanjih mentorjev, strokovnjakov in predavateljev pilile, izpopolnjevale in spreminjale svojo poslovno idejo. Preko štirih sklopov so se mladi in zagnani bodoči podjetniki spoznali s poslovnimi modeli, prodajo, marketingom, financami, brandingom, osebnimi zgodbami … svoje znanje pa nadgrajevali z domačimi nalogami in manjšimi projekti.

Trud, ki so ga skupine v času programa izkazale, je bil resnično velik, kar se je kazalo tudi v napredkih, zato je bila izbira najboljših šest ekip precej težka.

Toda, ker je podjetništvo ‘kruto in neomajno’, smo se tudi mi morali posloviti od polovice ekip, z najboljšimi šestimi pa nadaljujemo v zadnji sklop programa Startup Generator. Spoznajte finaliste, ki se bodo naslednji teden potegovali za zmago!

Sadmir Hasanić, E-gostinec

Valerija Fric, Pigmenterija

Jon Kanjir, Luka bere

Luka Avberšek, OKTA KOMPOSTNIK

Amanda Kladnik, Maja Žerovnik, Napitek Oxymel

Tadej Bukovec, Dispo Market

Šest ekip sedaj čaka intenziven zadnji teden, v katerem bodo v okviru programa ustvarili vsak svoj promocijski video in dodelali svoj ‘pitch’, s katerim bodo  v četrtek, 16. 6. 2022, na finalnem dogodku poskušali prepričati komisijo, da so ravno oni tisti, ki so najboljši. Le 3 ekipe, ki bodo ustvarile največjo napetost in najbolj prepričljiv pitch, bodo prejele točke na razpisu MOV za dostop do 10.000 € nepovratnih sredstev.