Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

2. MASTERCLASS Startup Generator: “Sell the hell”

23. maja , 17:00 20:00

Na 2. masterclass delavnici se bomo posvetili prodaji. Kdo so vaši kupci, koliko so pripravljeni plačati za vašo storitev/izdelek, kako se pravilno pozicionirati na trgu in postaviti cenovno strategijo, …?Prodaja = gradnja odnosa s kupcem, pri tem pa ne smemo pozabiti na skrite stroške. Kakšen prihodkovni model izbrati?

Čas je, da se naučimo kako prodajati. Na delavnici se bomo spoznali z različnimi orodji in modeli prodaje. Naučili se bomo, kaj je to prodajna veriga in kako so tipično porazdeljene marže med posameznimi členi. Pogledali si bomo primere, kako izbrati potencialne distributerje in kakšna vprašanja je potrebno postavljati pri identificiranju strank po različnih kanalih. Spoznali bomo tudi, kako pomembno je postaviti pravilno ceno, da zdrži celotno prodajno verigo in kako lahko spreminjanje cene vpliva na različne prodajne kanale.

O predavatelju:

Delavnico bo izvedel Martin Blazinšek, danes direktor prodaje v podjetju Malinca. Podjetnik, mentor številnim startupom, ustanovitelj spletne trgovine Owlie Bowlie in nekdanji vodja prodaje v podjetju Chipolo.

Brezplačno Brezplačno

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran