Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Od ciljev do vizije in od vizije do poslanstva, Boštjan Vidmar

9. septembra , 09:00 12:00

Vsebina delavnice:

95% prebivalstva zgolj pluje skozi čas. Da vas tok ne odnese v napačno smer, bomo na delavnici skupaj začrtali vaše cilje, ter usmerili vizijo v smer doseganja le-teh. Ko nekaj delate s strastjo, fokusom in vztrajnostjo, to prinese izrazite spremembe v vašem poslovanju. Da pa boste lahko ustvarili ali povečali prodajo, bomo s pomočjo posebnih orodij iz moje podjetniške šole, pogledali, kako vaš produkt/storitev prilagoditi potrebam uporabnika.

O predavatelju:

Od 21. leta je Boštjan Vidmar srčno zavezan in popolnoma predan podjetništvu. Zdaj z več kot 10 leti lastnih podjetniških izkušenj ter opolnomočen z znanjem podjetništva, inoviranja, marketinga, prodaje in osebnostne rasti s popolno predanostjo in doslednostjo pomaga ostalim, da izkoristimo vse svoje potenciale; zaupalo mu je že več kot 100 podjetij in posameznikov. Njegova misija je, da pomaga vsem nam, ki imamo v sebi znanje in izkušnje, da iz tega naredimo donosni posel.

𝗗𝗲𝗹𝗮𝘃𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗷𝗲 𝗕𝗥𝗘𝗭𝗣𝗟𝗔𝗖̌𝗡𝗔, prijava je obvezna. Število udeležencev je omejeno na 20 oseb, prednost imajo inkubirana podjetja. Pričakujemo te na idilični lokaciji Veduna Retreats, kjer bo poskrbljeno za osvežitev in okrepitev.

V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil/a, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno

Veduna Farm

Lopatnik 4
Velenje, 3320 Slovenija
+ Google Map
Poglej Prizorišče spletno stran