Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

STARTUP SPEED DATING

28. januarja , 10:00 11:30

Te začetna navdušenost in zagon za podjetništvo minevata? Težko najdeš motivacijo, da prideš v pisarno ali coworking?

Zate in za vse, ki bi si želeli povezovanja, novih znanj, izmenjave izkušenj, saj se iz lastnih napak ali napak drugih največ naučimo, vabimo na podjetniški zajtrk in dobro kavo v Kreativni center Čuk, Velenje.

PROGRAM:

  • predstavitev aktualnih programov SAŠA inkubatorja
  • možnost konzultacije s podjetniškim svetovalcem SAŠA inkubatorja 1:1, kjer lahko hitro dobiš feedback na tvojo idejo ali te povežemo s podjetniki, ki to že obvladajo.

Vabljeni vsi, podjetniki začetniki ali uveljavljeni startupi, podjetno misleči in vsi, ki si želite biti del startup skupnosti.

Dogodek se bo odvijal v Kreativnem centru Čuk, v Starem Velenju, 28.1.2022 ob 10.uri. PRIJAVE na dogodek so obvezne.

Dogodek se fotografira. Fotografije in vaši osebni podatki, ki se jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani SPIRIT Slovenija in Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki omogočata, da je dogodek za vas brezplačen. Fotografije se uporabljajo za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek se strinjate, da ste bili seznanjeni z zgornjimi pogoji.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Dogodek je brezplačen.

SAŠA inkubator

Poglej Organizator spletno stran

Kreativni center Čuk

Stari trg 11
Velenje, 3320 Slovenija
+ Google Map
03 777 71 03
Poglej Prizorišče spletno stran