Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Build your team

10 marca, 2022 , 4:00 pop 7:00 pop

V sklopu projekta European startup universe bomo izvedli 6 spletnih delavnic, ki so namenjene popolnim začetnikom v podjetništvu. Namen programa je podjetnike peljati skozi celoten proces od razvoja podjetniške ideje do lansiranja ideje na trg.

Na 2. delavnici bo predavala Vera Nunić, vodja EKWB d.o.o.

Vsebina delavnice:

  • kako sestaviti in oblikovati uspešno ekipo, kje so pasti in kje priložnosti, kako najti primerne sodelavce, kako jih razvijati in še veliko več o gradnji zmagovalne ekipe.

Vera Nunić: “Gradnja tima ena najbolj zahtevnih nalog vodje. Pogosto se nam zgodi, da si ob vzpostavljanju podjetja niti ne predstavljamo kako zahtevno to je in še bolj pogosto je, da imamo občutno premalo znanja, resursov, motivatorjev, da bi to opravljali dobro. Na začetku svoje poti smo prepričani, da je produkt/ storitev, ki ga imamo in razvijamo dovoljšen za uspeh/ neuspeh na trgu. Kmalu se izkaže, da so ključni ljudje. Podjetnik ni superman, ne more in ne rabi vsega narediti sam.”

Delavnica bo potekala ONLINE, v četrtek, 10.3.2022 ob 16h, v slovenskem jeziku. Prijave na delavnico so obvezne.

Za spremljanje celotnega programa European Startup Universe in vseh 6 delavnic ter pogovorov se registrirajte tukaj:

V kolikor si želite spremljati posamezne delavnice, se prijavite tukaj:

Vsi dogodki so BREZPLAČNI.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno