Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Pogovor s start-up podjetnikom: Primož Zelenšek, Chipolo

8 marca, 2022 , 6:00 pop 7:30 pop

V sklopu projekta European startup universe bomo izvedli 6 pogovornih večerov z uspešnimi startup podjetniki in dvema vlagateljema.

Na drugem pogovornem večeru gostimo Primoža Zelenška, podjetnika, ustanovitelja in solastnika podjetja Chipolo. Chipolo je postal znan v letu 2013, ko so na platformi Kickstarter dobili $293,014, namesto zahtevanih $15.000. Kaj je v ozadju uspešne zgodbe, koliko trdega dela in stvari je v ozadju, ki navzven niso vidne, kako je potekalo testiranje trga, kje so naleteli na prve ovire ter kaj je ključ do uspešne zgodbe, ki prodaja, ter na druga vprašanja bo z gostom debatirala Ana Anžej, direktorica Saša inkubatorja.

Dogodek bo potekal online: 8.3.2022 ob 18.uri. Prijave na dogodek so obvezne.

Za spremljanje celotnega programa European Startup Universe in vseh 6 delavnic ter pogovorov se registrirajte tukaj:

Vsi dogodki so BREZPLAČNI.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Brezplačno Brezplačno