Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Straight to the point: Nina Majcen, Nest campers in Cockoo Cups

2 junija, 2022 , 5:00 pop 8:00 pop

Po delavnici marketinga z Juretom Dolerjem bomo danes vse pridobljeno znanje in slišane namige uporabili na poslovnih modelih, ki jih 12 ekip razvija že 4. teden.

Vpogled v svojo podjetniško pot bo z nami delila startupovka Nina Majcen (mi smo zelo veseli, da je danes del ekipe SAŠA inkubatorja), ki je med pohajkovanjem po Novi Zelandiji prišla do ideje za Nest Campers, potem pa svojo zgodbo nadgradila z zgodbo CuCkoo cups. Le kdo ne pozna prikupnih emajliranih lončkov in džezvic z napisi? Pred vami je odprta knjiga, ki niso samo zlate platnice podjetništva, ampak zgodba, ki ji je Nina izbrala nove avtorje in dobiva nova poglavja. Pripravite vprašanja!

Drugi del delavnice bo namenjen delu z mentorji, kjer bo vsaka ekipa na podlagi opredeljene ciljne skupine kupcev pripravila rešitve in se lotila izbire primernih marketinških kanalov, komunikacije in izbire ključnih besed za iskalnike.

Dogodek je brezplačen in je zaprtega tipa, namenjen ekipam, ki so del pospeševalniškega programa Startup Generator.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.