Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Izgorelost in kako iz nje?, Darja Hvala

10. septembra , 09:00 11:30

Vsebina delavnice:

Kdo s(m)o tisti, ki smo najbolj dovzetni za pregorelost?
Katere so dimenzije izgorelosti in zakaj jih je pomembno zgodaj prepoznati?
Če pregorim jaz, kaj se zgodi z mojim podjetniškim poslanstvom?
Zakaj se odločim (ja, zavestno odločim), da si podjetništvo poslanstvo umestim v trajnostni življenjski slog tako, da se ne pripeljem do izgorelosti?
Kako se lotiti blagodejnih, dnevnih, podpornih kratkih ritualov, da se ne ujamem v lastne zanke prepričanj?

Na delavnici bo predavateljica Darja Hvala delila osebne izkušnje, preizkušnje, ki so zaznamovale njeno osebno zgodbo.

O predavateljici:

Darja Hvala je HR-ovka z 20 let podlage v korporativnem okolju v kadrovski službi, strokovnjakinja za razvoj zaposlenih, organizacijsko kulturo, razvoj talentov, je na svoji lastni koži doživela izgorelost in ta jo je pripeljala v podjetništvo. Danes deluje kot NLP coachinja in specializantka Geštalt izkustvene družinske terapije in Burnout bye bye mindset coachinja.

𝗗𝗲𝗹𝗮𝘃𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗷𝗲 𝗕𝗥𝗘𝗭𝗣𝗟𝗔𝗖̌𝗡𝗔, prijava je obvezna. Število udeležencev je omejeno na 20 oseb, prednost imajo inkubirana podjetja. Pričakujemo te na idilični lokaciji Veduna Retreats, kjer bo poskrbljeno za osvežitev in okrepitev.

V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil/a, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Aktivnosti SAŠA inkubator d.o.o. v okviru operacije SIO 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Veduna Farm

Lopatnik 4
Velenje, 3320 Slovenija
+ Google Map
Poglej Prizorišče spletno stran